Djurskyltar

Djurskyltarna ser ut som en vanligt trafikskylt och kan förses med valfri siluett. Skylten är trekantig och 45 x 40 cm stor. Vi har många olika siluetter att välja bland men om du vill ha en egendesignad silhuett tar vi fram en ny utan extra kostnad. Skyltarna finns att få med eller utan reflex.

Material

Skyltarna tillverkas av en 5 mm tjock plastskiva. Siluett och dekor är tillverkad av självhäftande vinyl av hög kvalitet. Skyltarna tål att stå utomhus. Vid fastskruvning av skylten bör man förborra! (annars riskerar man att plasten spricker).

Siluetter

Om du väljer någon av våra silhuetter ur vårt lager anger du namnet på silhuetten vid beställning. Finns inte den silhuetten du önskar tar vi fram en ny utan extra kostnad.

Uppsättning

Man kan endast få tillstånd för att sätta upp godkända skyltar vid vägen. Djurskyltar hör inte dit. Vad man däremot får lov att göra är att sätta en skylt på sin tomt. Är inte det en möjlig placering, vet vi att det är väldigt sällsynt att man tvingas ta ner en varning-för-vovve skylt.

Djurskyltarna levereras utan pinne och fästanordning. För att på ett enkelt och snyggt sätt sätta upp skylten kan man fästa en pinne på baksidan med dubbelhäftande tejp. Det går även att skruva eller spika i plasten, men vi rekommenderar då att ni förborrar så att inte plasten spricker. Du kan även få din skylt levererad med borrade hål utan extra kostnad, ange det vid beställning.

Tilläggsskyltar

Vill du göra din skylt extra tydlig så kan du köpa till en tilläggsskylt.

Tilläggsskylt utan reflex 200 kr
Tilläggsskylt med reflex 250 kr

tilläggsskyltar