Nyheter

Djurskyltar

Djurskyltarna ser ut som en vanligt trafikskylt och kan förses med valfri siluett. Skylten är trekantig och 45 x 40 cm stor. Vi har många olika siluetter att välja bland men om du vill ha en egen bild tar vi fram en ny siluett. Skyltarna finns att få med eller utan reflex. Tillverkas av en 5 mm tjock plastskiva. Siluett och dekor är tillverkad av självhäftande vinyl av hög kvalitet. Skyltarna tål att stå utomhus. Vid fastskruvning av skylten bör man förborra! (annars riskerar man att skylten spricker).
Djurskyltar
Djurskyltar20 hours ago
Visste du att vi gör boxskyltar också? 🐴 Kostar 220 kr/st och kan beställas på info@djurskyltar.se 😊
Djurskyltar
Djurskyltar2 weeks ago
Om du vill så går det utmärkt att skriva text inne i varningstriangeln, här har vi producerat en skylt till ett jaktlag 😊
Djurskyltar
Djurskyltar2 weeks ago
Veckans ordrar snart på väg till alla kunder! 😁
Djurskyltar
Djurskyltar3 weeks ago
SISTA DAGEN MED FRI FRAKT!

Skynda att beställa senast IDAG när vi erbjuder fri frakt på ALLA beställningar. Passa på att klicka hem en eller flera skyltar till dig själv eller varför inte ge bort som julklapp? Välj med fördel reflex om du vill att skylten skall synas i höstrusket. Skyltarna levereras med valfri silhuett och finns inte silhuetten du önskar på lager så tar vi fram en ny åt dig utan extra kostnad.

Djurskylt utan reflex 390 kr
Djurskylt och tilläggsskylt utan reflex 590 kr
Djurskylt med reflex 490 kr
Djurskylt och tilläggsskylt med reflex 740 kr

Beställ direkt på webben http://djurskyltar.se/bestall/ eller maila info@djurskyltar.se. Betalning via payson, bankgiro, eller postförskott.
Djurskyltar
Djurskyltar3 weeks ago
Dom första skyltarna med Haflingermotiv klara för leverans 😊
Djurskyltar
Djurskyltar4 weeks ago
Finns inte den silhuetten du letar efter? Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en ny!