Köpvillkor

Priser

Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive 25% moms.
Frakt tillkommer.

Betalningssätt inom Sverige

Vi erbjuder dig tre betalningssätt, välj själv det du tycker är smidigast.
- Payson förskottsbetlaning
- Bankgiro förskottsbetlaning
- Swish 1232709400

Frakt och leveranser

Ditt paket skickas normalt från oss inom ca 1-2 veckor, förutsatt att varorna du beställt finns hemma i vårt lager. Behöver vi ta hem någon vara ligger leveranstiden på 2-4 veckor beroende på leverantör. Djurskyltarna skickas normalt med postens Brev skicka lätt (spårbart). Beställningar över 1000 kr levereras fraktfritt. Frakten går annars på 69 kr.

Reklamation

Om din vara skulle vara skadad eller felaktig har du rätt att reklamera varan inom skälig tid från det att felet upptäckts. Normalt förfarande är att varan repareras eller byts ut mot en ny. Vid godkänd reklamation står vi för returfrakten.

Vid reklamation, kontakta oss innan du returnerar varan.

Fraktskador

Upptäcker du skador på ditt paket redan vid utlämningstillfället, dvs misstänkta fraktskador, så anmäl detta direkt till ditt paketutlämningsställe.

Ej uthämtat paket

Vid ej uthämtat paket debiteras en avgift på 500 kr.

Personuppgifter

Djurskyltar är ansvariga för de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Vi kommer inte att sälja eller överlåta dessa uppgifter till tredjepart.

Uppsättning av skylt

Man kan endast få tillstånd för att sätta upp godkända skyltar vid vägen. Djurskyltar hör tyvärr inte dit. Vad man däremot får lov att göra är att sätta upp en skylt på sin egen tomt, exempelvis på en pinne, ett staket eller en husvägg. Är inte det en möjlig placering, vet vi att det är väldigt sällsynt att man tvingas ta ner en varning-för-vovve/häst/katt/barn skylt.

Djurskyltarna levereras utan pinne och fästanordning. För att på ett enkelt och snyggt sätt sätta upp skylten kan man fästa en pinne på baksidan med dubbelhäftande tejp. Det går även att skruva eller spika i plasten, men vi rekommenderar då att ni förborrar så att inte plasten spricker. Din skylt kan levereras med färdigborrade hål, se information vid beställning.

Företagsinformation

Djurskyltar
Önnerudsvägen 25
68592 Torsby

info@djurskyltar.se